Contes infantils

SACS contes per la pau

Share

Descripció

Un sac pot servir per moltes coses.

Els sacs es feien servir durant les guerres per fer trinxeres però també per transportar aliments i altres coses. També es fan servir en temps de pau. Amb els sacs podem rebre coses i també tornar-los a omplir i enviar-ne. En aquest cas estan plens de contes protagonitzats gairebé tots per infants.  “La nena i els pardals”, “Els nens no volen la guerra”, “el mur” o la segona part de “la llebre i la tortuga” són algunes de les històries que s’amaguen dins dels sacs.
Contes que parlen de maneres de fer les coses, del que val la pena i del que no; contes que, de forma lúdica i divertida, ens animen a pensar i a créixer.

Objectius

  • Parlar de la convivència, la pau, l’amistat, el civisme i altres temes similars. – Aprendre com n’és de divertit donar la volta a les coses i veure els temes des de perspectives diferents: ben sovint les coses no són ni blanques ni negres i és molt bo parlar-ne.
  • Fomentar la literatura i la lectura, no només per a la diversió i l’entreteniment, sinó també com a eina per aprendre a pensar i tenir criteri.

 

Share

Fitxa tècnica

Públic
Espectacle per a públic familiar a partir de quatre anys. Narració amb objectes i participació del públic. Adaptable a qualsevol espai.