Assumpta Mercader

Explico

M’adreço a petits i a grans, en espais molts variats. I, de maneres ben diferents, sempre persegueixo, carregada de paraules, despertar el somriure, l’estima pels llibres i l’emoció.

Espectacles per a adults

Grans autors i d’altres de no tan coneguts; contes escrits per mi i llegendes que provenen de la cultura popular. Històries per a adults per reivindicar la literatura en tots els seus formats. Veure totes les sessions

Contes infantils

Tafaners

Una proposta que uneix contes amb espais poc o gens coneguts amb la doble intenció d’explicar bons arguments i a l’hora mostrar llocs que habitualment no són d’accés públic i que faran d’escenari de les històries. Sents curiositat? Tafaneja!

Contes a cau d’orella

Escoltar un conte de ben a prop és tot un luxe. Us proposem una experiència adaptable a molts espais i esdeveniments.

Només fa falta una taula, unes quantes cadires i un espai per on passegi gent. Grans i petits es poden asseure i escoltar un conte de ben a prop. No ens hi estarem gaire estona, el temps d’explicar un conte o dos. És ideal per portar a terme en fires i mercats, per arribar a un públic que potser no s’aturaria a veure un espectacle sencer, però que sí que gaudirà de descansar una estona tot escoltant i compartint una història de ben a prop.

La temàtica dels contes pot ser lliure o adaptar-se a cada lloc o situació. També us podem oferir la versió “Cadires a la fresca”: demaneu-me’n informació!