Assumpta Mercader

Gran troballa estiuenca

Gran troballa a Pineda de Mar A la platja de Pineda de Mar aquest estiu s’ha fet una gran troballa. Han quedat al descobert, gràcies al moviment de les aigües subsorralítiques, dos fòssils de caps d’ànec gegants. No se n’ha parlat gaire perquè els geoxperts (experts en pedres i geografies no en sabates geox) volien estar-ne segurs abans de donar la notícia definitiva. Després de passar-se l’estiu a Pineda, banyar-se cada dia al mar , estudiar els fòssils i beure gintònics als vespres, asseguren sense por a equivocar-se que els dos caps d’ànec són, sense cap mena de dubte, de temps molt reculats i que es pot afirmar que els ànecs estaven enamorats i que es van quedar de pedra al descobrir com de fantàstic és l’amor. • Ara hi ha un cap d’ànec tombat, no us alarmeu, no vol dir res, no és que els ànecs “s’ho hagin deixat”. El van tombar els geoexperts per saber si sota els caps hi havia el cossos. No hi sòn.

DSC_00701_pinedaGran troballa a Pineda de Mar
A la platja de Pineda de Mar aquest estiu s’ha fet una gran troballa. Han quedat al descobert, gràcies al moviment de les aigües subsorralítiques, dos fòssils de caps d’ànec gegants. No se n’ha parlat gaire perquè els geoxperts (experts en pedres i geografies no en sabates geox) volien estar-ne segurs abans de donar la notícia definitiva. Després de passar-se l’estiu a Pineda, banyar-se cada dia al mar , estudiar els fòssils i beure gintònics als vespres, asseguren sense por a equivocar-se que els dos caps d’ànec són, sense cap mena de dubte, de temps molt reculats i que es pot afirmar que els ànecs estaven enamorats i que es van quedar de pedra al descobrir com de fantàstic és l’amor.
• Ara hi ha un cap d’ànec tombat, no us alarmeu, no vol dir res, no és que els ànecs “s’ho hagin deixat”. El van tombar els geoexperts per saber si sota els caps hi havia el cossos. No hi sòn.