Contes infantils

La llebre i la tortuga, segona part

FacebookCompartir

Descripció

Tothom coneix el conte de la llebre i la tortuga, però molt poca gent sap que la història no es va acabar quan la tortuga va guanyar, sinó que la llebre, ofesa, va demanar la revenja. En aquesta sessió de contes sabrem com va acabar tot plegat i també coneixerem altres històries: la d’un ós que abraçava els arbres, la d’un rei tan amant de la música que no suportava que ningú li parlés, el que els va passar a la família Blink i a la família Blonk i fins i tot la d’uns monstres molt, molt ganduls.
Contes que parlen de maneres de fer les coses, del que val la pena i del que no; contes que, de forma lúdica i divertida, ens animen a pensar i a créixer.

Objectius

  • Parlar de la convivència, la pau, l’amistat, el civisme i altres temes similars. – Aprendre com n’és de divertit donar la volta a les coses i veure els temes des de perspectives diferents: ben sovint les coses no són ni blanques ni negres i és molt bo parlar-ne.
  • Fomentar la literatura i la lectura, no només per a la diversió i l’entreteniment, sinó també com a eina per aprendre a pensar i tenir criteri.

 

Fitxa tècnica

Públic
Espectacle per a públic familiar a partir de quatre anys. Narració amb objectes i participació del públic. Adaptable a qualsevol espai.
La llebre i la tortuga, segona part