Titularitat

Assumpta Mercader Solà (d’ara en endavant Assumpta), amb NIF 77602887J, és propietària i gestora d’aquest lloc web.

Continguts web i enllaços

L’Assumpta es reserva la facultat de canviar, modificar, afegir o eliminar en qualsevol moment la informació exposada en aquest lloc web, o bé, suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment, sense necessitat de comunicació prèvia.

Política de privadesa i protecció de dades (LOPD)

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, doneu el consentiment pel tractament de les vostres dades personals que faciliteu i seran incorporades a un fitxer de responsabilitat d’Assumpta, amb finalitat de la gestió del web i l’enviament de la informació requerida pels seus usuaris sobre els productes i serveis d’Assumpta Mercader. Com a usuaris, sou els responsables de la veracitat de les dades facilitades i la titularitat.

L’Assumpta manté els nivells de seguretat de protecció de les seves dades conforme a la LOPD i el seu Reglament de Desenvolupament i ha establert tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l’usuari faciliti a través del lloc web, sense perjudici d’informar que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables. Per aconseguir aquests objectius, l’usuari accepta que el prestador obtingui dades per efectes de la corresponent autenticació dels controls d’accés. L’Assumpta es compromet a complir amb el deure secret i de confidencialitat respecte a les dades contingudes en el fitxer automatitzat d’acord amb la legislació aplicable, així com a conferir un tractament segur. Tanmateix us informem que podreu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei mitjançant l’enllaç habilitat a aquest efecte a cada enviament o bé mitjançant l’enviament d’un correu electrònic amb aquesta petició a l’adreça:

hola arrova assumptamercader.cat

Política de privadesa i l’ús de galetes

L’Assumpta, en compliment de la Llei 34/2002 de l’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i comerç electrònic, i de la Directiva comunitària 2009/136/CE, informa que al seu web utilitza galetes de tercers per optimitzar i adaptar-s’hi a la vostra navegació i preferències. Aquestes galetes són emmagatzemades al vostre navegador.

L’anàlisi de les dades que recopilem ens permet millorar el web i oferir una informació i uns serveis més personalitzats, gràcies a les dades de caràcter estadístic recopilades. Si continueu navegant a www.assumptamercader.cat entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa i l’ús de galetes.