És millor no barrejar

Sobretot, no ho feu mfoto 01ai! Ahir al matí m’estava dutxant i, com que de condicionador “suave y liso”, que en portuguès es diu “liso e sedoso”, en quedava poc no vaig dubtar a afegir-ne una mica d’un que es titula “rizos perfectos”, que en portuguès es diu “caracóis perfeitos”. Si ho arribo a saber no ho faig: no és bo barrejar! Vaig passar el dia més contradictori, desconcertant i cagadubtes de la meva vida.
Això sí, a força de llegir envasos ja parlo força bé el portuguès.

Comparteix aquesta entrada: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Deixa el teu Comentari

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>